Kreu - MIA - Media and Information Agency

mbyll

Kontakt

Bulevardi "Dëshmoret e Kombit",
Pallati i Kongreseve, Kati ll,
Tiranë, Shqipëri.

Kontakt

Bulevardi "Dëshmoret e Kombit",
Pallati i Kongreseve, Kati ll,
Tiranë, Shqipëri.

Kontakt

Bulevardi "Dëshmoret e Kombit",
Pallati i Kongreseve, Kati ll,
Tiranë, Shqipëri.

WhatsApp Image 2024-05-27 at 14.42.43_5a6e6c41

Fjala e Kryeministrit Rama në Kuvend mbi Projektrezolutën “Për thellimin e reformave për mirëqeverisjen, sundimin e ligjit dhe antikorrupsionin për Shqipërinë 2030 në Bashkimin Europian

Kjo draft rezolutë është çfarë i duhet nga ky Parlament sot, Republikës së Shqipërisë dhe qytetarëve shqiptarë për të mbështetur anëtarësimin e shtetit shqiptar në Bashkimin Europian, në 2030. Kjo nismë që merr jetë me këtë rezolutë nuk ka të bëjë asgjëkund me komentet që janë bërë nga burime te ndryshme. Janë fantazuar qëllime të…