Ministri për Evropën dhe Punët e Jashtme, Igli Hasani, zhvilloi një takim me Kryetarin e Komisionit të Përhershëm për Punët e Jashtme, Takaaki Katsumata dhe Grupin Parlamentar të Japonisë - MIA - Media and Information Agency

mbyll

Kontakt

Bulevardi "Dëshmoret e Kombit",
Pallati i Kongreseve, Kati ll,
Tiranë, Shqipëri.

Kontakt

Bulevardi "Dëshmoret e Kombit",
Pallati i Kongreseve, Kati ll,
Tiranë, Shqipëri.

Kontakt

Bulevardi "Dëshmoret e Kombit",
Pallati i Kongreseve, Kati ll,
Tiranë, Shqipëri.

Ministri për Evropën dhe Punët e Jashtme, Igli Hasani, zhvilloi një takim me Kryetarin e Komisionit të Përhershëm për Punët e Jashtme, Takaaki Katsumata dhe Grupin Parlamentar të Japonisë

Ministri Hasani theksoi se dinamika e fundit në shkëmbimin e vizitave të nivelit të lartë ndërmjet Shqipërisë dhe Japonisë tregon qartë se sa shpejt po përparojnë marrëdhëniet dypalëshe mes dy vendeve.

Ministri Hasani u shpreh besimplotë se Komisioni i Përhershëm i Punëve të Jashtme do të ushtrojë ndikimin e tyre pozitiv dhe do të lehtësojnë procedurën përkatëse, në bashkëpunim me MPJ-në, me synim heqjen e vizave për të gjithë shtetasit shqiptarë me pasaporta të zakonshme.

Të dyja palët shprehën vullnet për të rritur shkëmbimet e nivelit të lartë dypalësh dhe dialogun politik për të siguruar shkëmbim pikëpamjesh dhe koordinim efikas për çështje me interes të ndërsjellë.

Previous Balla pret ministren e Drejtësisë të Rumanisë: Marrim eksperiencën lidhur me ngritjen dhe forcimin e Zyrës së Rikuperimit të Aseteve të krimit